Ga naar de inhoud
Home » Behandelingen » FITS Footwear

FITS Footwear

Omdat er zoveel momenten zijn dat je liever, in plaats van dichte schoenen met zolen, open schoeisel (slippers of sandalen) draagt met een therapeutische ondersteuning. Is dit herkenbaar voor u?

Via FITS bieden wij u op maat gemaakte sandalen en slippers met een therapeutische interventie (uw eigen voetbed) aan. Met een 3D scan van uw voet, wa armee ook uw zolen gemaakt zijn, wordt uw slipper computergestuurd ingetekend door de podotherapeut en voorzien van de juiste therapeutische elementen. Hierdoor kunnen wij uw persoonlijke therapiewaarborgen. Uw aangemeten Podotherapeutische zool wordt verwerkt in een sandaal of slipper. Er zijn verschillende modellen en kleuren, zodat uw slipper er ook nog modieus uitziet. Meer informatie over de modellen en kleuren vindt u op de website van https://fitsfootwear.nl/.

Het is van belang dat u goed op uw bestaande Podotherapeutische zolen loopt. Het blijft een slipper en zal dus nooit een goede schoen kunnen vervangen. Voor een warme zomerdag, in en om huis zijn de slippers een alternatief. De lange wandelingen kunt u beter op uw schoenen met zolen doen.

Voor het aanmeten van de slippers is een consult afspraak nodig. Hier meten we op een speciaal ontworpen pasplank de lengte- en breedtemaat van uw voeten nog eens op. De kosten variëren door arbeidstijd. In veel gevallen kunt u (een deel van) de kosten declareren bij uw zorgverzekeraar.

FITS FOOTWEAR Modellenboek

Bekijk hier de modellen van Fits Footwear, of download hier de modellenboek brochure.

U kunt ook op de website van https://fitsfootwear.nl/ de laatste collecties vinden.

FITS Footwear
LET OP:
De slippers zijn geen standaard product maar een individuele therapie. Na het aanmeetconsult is annuleren, ruilen of terugbrengen dan ook niet meer mogelijk. Een goed functionerende podotherapeutische zool betekent niet vanzelfsprekend dat de slipper ook goed bevalt. Wij verplichten ons tot het handelen naar beste kunnen. Onvoldoende resultaat van de behandeling geeft geen recht op restitutie of vrijstelling van betaling. De genoemde kosten zijn alleen van toepassing als u ook podotherapeutische zolen van Het voetencentrum gebruikt, deze maximaal 2  jaar oud zijn en u geen nieuwe klachten heeft. In andere gevallen zal nog aanvullend onderzoek gedaan moeten worden. De daarbij behorende kosten worden aanvullend in rekening gebracht.
FITS Footwear
FITS Footwear
FITS Footwear
FITS Footwear