Ga naar de inhoud
Home » Inloop spreekuur vanaf 28-03 elke woensdag 11:00 tot 12:00

Inloop spreekuur vanaf 28-03 elke woensdag 11:00 tot 12:00

Het voetencentrum in Rosmalen laat u graag kennismaken met podotherapie bij voetklachten. Wij houden de drempel laag en zetten daarom de deur open voor een kosteloze blik op uw voet gerelateerde vragen. Heeft u voetklachten, of klachten in uw enkels, knieën, heupen of rug?

Twijfelt u of de podotherapeut de specialist is waar u met uw klachten terecht kan? Kom dan langs, elke woensdagochtend tussen 11 en 12uur.  

U kunt terecht voor een gewoon goed gesprek over uw voeten. In dit gesprek zullen al u voet gerelateerde vragen zo persoonlijk mogelijk beantwoord worden.  

Naast een passend advies is het ook prettig kennis te maken met de zorgverlener. Niet iedereen kan zonder schaamte blote voeten laten zien. Schaamte voor voeten is nergens voor nodig, en dat is makkelijker in een prettige omgeving bij een vertrouwde therapeut.  

Meer dan 20 jaar ervaring in het voetenvak zorgt voor talloze mogelijkheden bij uiteenlopende problemen. Hielklachten, hielspoor, koude voeten of scherpe pijn. Gewoon –uit de pas lopen, waardoor knieklachten ontstaan. Of schoenen die niet prettig meer lopen, en vorig seizoen nog favoriet waren. Als podotherapeut denk ik graag met u mee.  

Tot ziens in de praktijk,